Vakantie van 1 t/m 9 augustus

Van zaterdag 1 augustus tot en met zondag 9 augustus zijn wij gesloten ivm vakantie. Vanaf 10 augustus staan wij weer graag voor u klaar. 

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe. 


Bericht omtrent Corona

Evenals de rest van Nederland worden ook wij geconfronteerd met de situatie omtrent het COVID-19 Coronavirus. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en volgen de situatie op de voet.

Binnen ons bedrijf hebben wij diverse maatregelen toegepast opdat we de risico's zo goed als mogelijk minimaliseren, terwijl we wel de service proberen te bieden die u van ons gewend bent. Vooralsnog zijn wij gewoon geopend zoals u dat van ons gewend bent, maar controleer regelmatig onze website voor de laatste stand van zaken.


  

44 jaar ‘een begrip’…

In een auto komen veel aspecten samen. Zo verschaft een auto u mobiliteit, gemak en veiligheid. Maar een auto is meer, veel meer…

Uw auto zegt namelijk veel over uzelf. Over wat u belangrijk vindt, hoe u denkt over design, uw gezinssamenstelling, maar ook over uw behoefte aan klasse en comfort. Misschien is uw auto zelfs wel een kopie van uzelf. Daarom zijn we bij Auto Weijenberg vooral geïnteresseerd in u!                                                               

Wij kunnen u als geen ander behulpzaam zijn bij de keuze van uw auto, het onderhoud en een eventuele reparatie. Persoonlijk autoplezier krijgt volop betekenis bij Auto Weijenberg.

Met (auto)plezier,


Team Auto Weijenberg