Volg ons op Facebook en Twitter...

Maak je gebruik van Facebook of Twitter, of misschien wel allebei? Volg ons dan om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen bij Weijenberg Exclusive. 

Rechts onder aan onze website zie je de Facebook en Twitter iconen. Klik er op en je komt direct op onze Facebook pagina of Twitter account. 

 


Drie miljoen keer de Audi A3

A3 zoals in 1996 op de nederlandse wegen te bewonderenEen absolute productie mijlpaal voor Audi! De drie miljoenste (3.000.000e) Audi A3 is een feit. 

Zeventien jaar geleden liep de allereerste Audi A3 van de band af. 3 Modellen later, de huidie A3 werd vorig jaar nog onder handen genomen en is inmiddels ook als sedan uitvoering leverbaar, is dit productie aantal werkelijkheid geworden. De drie miljoenste A3 is uiteindelijk de witte sportback 2.0 TDI geworden. Deze A3 wordt tot op de dag van vandaag maar liefst 700 keer per dag gefrabiceerd. 

In eerste instantie was de A3 er alleen als driedeurs, later volgde een versie met twee extra portieren. Grappig detail is dat het dashboard voortleefde in de Seats Leon en Toledo. Van het eerste type werden 913.000 stuks geproduceerd, de tweede haalde het dubbele. Deze generatie, in productie van 2003 tot de komst van het huidige model, kreeg als eerste een modelvariant met de naam Sportback, en ook de Audi A3 Cabrio was op basis van dit type.


Onze nieuwe website is klaar...

De nieuwe website van de Audi specialist in service en verkoop, Autobedrijf Weijenberg in HeeschOnze nieuwe website is klaar en geheel in de stijl van ons bedrijf. We bieden u veel informatie rondom onze activiteiten zoals het Tinq tankstation, autowassen, service, occasions en nog veel meer. 

Kijkt u gerust rond en mocht u op- of aanmerkingen hebben, laat het ons dan weten via ons contact formulier. 

 


 

Volg ons op Twitter...