Bruut, bruter, bruutst... Audi SQ5

Audi SQ5 reviewZo maar even wat feiten op een rij... 313 Pk, 650 Nm, biturbo-versie van de bekende 3.0 TDI, 5,7 sec voor de sprint naar 100 km/u, sensationele dieselkracht en een speedboot(!) geluid. Allemaal stuk voor stuk kenmerken van de nieuwe Audi SQ5. 

Na 5 jaar vond Audi het de tijd om de Q5 een facelift te geven. Hierbij werd eveneens een absoluut topmodel ge├»ntroduceerd, de SQ5. Een topmodel welke geleverd wordt met een dieselmotor. Audi heeft na de ongekende successen sinds 2006 tijdens de races van LeMans een naam hoog te houden op het gebied van absolute top dieselmotoren. Met deze Audi SQ5 zet Audi weer een nieuwe trend. 

Op Autokopen.nl staat een prachtige review van deze ongekende dieselsensatie. Lees er alles over...

Bron : Autokopen.nl

 


Audi S1 gespot als Sportback

Nieuwe Audi S1 in 2014 leverbaar?Op de site van Autoweek wordt melding gemaakt van de Audi S1 Sportback. Nieuw en vers bloed voor de A1 serie van Audi dus.

Het was al weer een tijdje stil rondom de A1 van Audi. Vorig jaar kwam de S1 als driedeurs versie en de A1 als Quattro naar voren, maar vooralsnog lijkt het erop dat de S1 echt in de productie gaat. De Audi S1 krijgt een 2.0 TFSI en zal zo rond de 220 PK bevatten. Het is nog allemaal niet helemaal zeker, maar het prototype rijdt al rond. De getoonde foto komt van een parkeerplaats langs de Italiaanse Autostrada.

Bron : Autoweek

 


Audi's tipje van de A8 sluier...

Vernieuwde Audi A8 te zien op 21 augustusAudi heeft op Autovisie, de auto site van de Telegraaf een tipje van de sluier gegeven in een Audi Sneak Preview filmpje. 

Op 21 augustus zal Audi namelijk de vernieuwde A8 tonen aan het grote publiek. Middels het eigen Audi Media TV kanaal, kan de hele wereld hiervan getuige zijn. Na de onthulling zal de A8 hoogst waarschijnlijk tentoon gesteld worden tijdens de autoshow van Frankfurt. 

Voor het gehele artikel en het teaser filmpje van Audi, klik hier...


 

Volg ons op Twitter...