Maak kans op een dinerbon twv € 100 bij Brasserie 't oude Raadhuis

Win een dinerbon tijdens Oss op Wielen

Bezoek ons tijdens Oss op wielen en maak kans op een dinerbon ter waarde van € 100,00 bij Brasserie 't oude Raadhuis in Heesch.

Oss op Wielen

Op 6 oktober 2013 is het weer zover. Het jaarlijks terugkerend evenement "Oss op Wielen" vindt plaats in en rondom Oss. Van 11.00 tot 17.00 uur tonen alle deelnemende autobedrijven speciale aanbiedingen van auto's. U kunt de bedrijven op informele manier beter leren kennen en er is voor iedereen genoeg vertier. Neem uw familie mee naar Oss op Wielen want u zult uw ogen uitkijken. 

Waar vindt u ons?

Tijdens het Oss op Wielen evenement, vindt u ons op de Gasstraat Oost 11H, dit is de parkeerplaats bij Carglass. 

Racesimulator

We hebben iets bijzonders bedacht voor dit evenement. Bezoek ons tijdens de Oss op Wielen en neem plaats in onze race simulator. Wanneer u tijdens uw race in de simulator bij de eerste 10 rijdt, dan ontvangt u een gratis wasbeurt of wasbox (programma naar keuze) van ons. De snelste tijd van de dag belonen wij met een Dinerbon van Brasserie 't oude Raadhuis ter waarde van € 100,00. 

Bezoek ons dus zeker tijdens het Oss op Wielen evenement en wellicht zit u straks lekker te dineren met een schone auto voor de deur.


Gerald Vanenburg haalt zijn Audi A5 op

Gerald Vanenburg haalt Audi A5 op bij Weijenberg Exclusive in HeeschHopelijk zijn er weinigen onder u, die nu denken Gerald Vanenburg?

Gerald Vanenburg alias "Vaantje" is 1 van onze Nederlandse helden tijdens het EK 1988 in Duitsland, waarin Nederland voor de enige keer in de historie haarzelf kampioen mocht noemen. Gerald, die basisspeler van Oranje was destijds en die furore maakte bij clubs als Ajax en PSV, heeft gisteren zijn Audi A5 opgehaald. 

Bijzonder trots dat wij deze Audi A5 mochten leveren aan deze "Held van 88" hebben wij Gerald veel veilige kilometers toegewenst en zien wij hem graag weer terug voor uitstekend en kwalitatief hoogwaardig onderhoud aan zijn Audi. 

 


Audi Sport Qauttro 700 pk en een verbruik van 2,5l/100km!

Audi Sport Quattro Hybride 700 pk

Ja u leest het goed... 700 pk en een verbruik van 2,5l/100km, oftewel 2,5 liter brandstof is nodig om 100 km te rijden. Dat is misschien nog indrukwekkender als u gewend bent om te rekenen in 1 op... ja inderdaad, de Audi Sport Quatro rijdt 1 op 40!!

Nou... niet helemaal waar. Het is een hybride! U heeft dus ook nog een beetje stroom nodig. Maar dat nemen we op de koop toe. Dit concept model van Audi zal gepresenteerd worden tijdens de IAA in Frankfurt. Daar zal ook meer bekend worden over daadwerkelijke productie plannen. 

Nog 1 detail willen we u niet onthouden, de sprint van 0 naar 100 kilometer per uur, neemt 3,7 seconden in beslag. Best snel voor een hybride. 

Meer weten? Lees het gehele artikel op Autoweek.

 


 

Volg ons op Twitter...