De winnaars van de Oss op Wielen dinerbon

Oss op wielen, de winnaars van de dinerbon 2013

Inmiddels precies een week geleden en met aanzienlijk beter weer dan vandaag, werd er de hele dag gestreden om de beste tijd in onze race simulator. Aan aandacht geen gebrek, want er ontstond de hele dag door een wachtrij voor race fanaten. Naast dat het erg leuk is om in een race simulator plaats te nemen, was het niet minder leuk om er met de eerste prijs van door te gaan. 

We mogen vader, Roelf Elema en zoon Roeland Elema, van harte feliciteren. Uiteindelijk zaten zij nog geen seconde van elkaar af, waardoor we ze graag beide in het zonnetje wilden zetten. Waarschijnlijk zit de snelheid en passie voor racen in het bloed van de familie Elema en was daardoor het verschil uitermate klein en wisten zij met kop en schouders boven de andere deelnemers uit te stijgen. 

We kijken terug op een uitstekend georganiseerd en goed bezochte Oss op Wielen 2013 met veel bezoekers. Het is mooi om te zien dat de gehele belevening van Automotive in Oss en omstreken zo leeft onder de mensen. Daarom alle bezoekers onze hartelijke dank en we zien jullie graag terug in 2014. 

Nogmaals onze felicitaties naar vader en zoon, geniet van een heerlijk diner bij Brasserie 't oude Raadhuis.

 

 

Volg ons op Twitter...