De oplossing tegen hoog olieverbruik Audi Benzine motoren

Er is een verhoogd olieverbruik geconstateerd bij de benzine motoren van Audi. Het gaat specifiek om de motoren 1.8 TFSI en 2.0 TFSI. Deze benzine motoren komen voor in de Audi A4, Audi A5, Audi A6 en Audi Q5 en in modellen van Volkswagen, Seat en Skoda. Wij hebben een permanente oplossing voor dit vervelende probleem.


Wat is het probleem?

Schraapveer vervangen Audi TFSI motorDe olieschraapveer komt door koolaanslag dicht te zitten. Dit onstaat door de verbrande olie. Hierdoor kan de olie niet goed meer afgevoerd worden en in de verbrandingsruimte terecht komen. Hierdoor verbrandt de olie en stijgt het olieverbruik.

Gevolgschade kan optreden aan de katalysator van de Audi, omdat de verbrande olie de katalysator vervuilt. Een vervanging van de katalysator brengt extra kosten met zich mee.

Met name de modellen uit de bouwjaren 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012 vertonen overmatig olieverbruik.

Voor nog meer uitleg, bekijk de uitzending van Tros Radar.

 

Coulance?

Veelal is er geen sprake meer van coulance. ANWB, rechtsbijstand partijen zijn inmiddels bekend met het feit dat importeur PON nagenoeg niet van dienst kan zijn. De juridische maatstaf die hierbij genomen wordt, is dat een auto minimaal 4 jaar als deugdelijk dient te functioneren. Een gemiddelde reparatie kost echter al gauw rond de € 4.500,00 excl. B.T.W.


Wij hebben een betaalbare oplossing!

Oplossing voor hoog olieverbruik Audi benzine motorenWij modificeren uw TFSI motor en zorgen ervoor dat het verhoogde olieverbruik niet meer terugkomt.


De volgende handelingen vinden plaats:

  • Voorfront, koplampen en koelers worden door ons gedemonteerd.
  • Uw airco wordt afgetapt.
  • De complete motor wordt gedemonteerd.
  • Carter, cilinderkop en distributieketting worden gedemonteerd.
  • De zuigers worden gedemonteerd.

 

Vervolgens modificeren wij uw motor en vervangen wij o.a. de olieschraapveer door een verbeterde versie, waardoor het probleem niet meer voor kan komen. Uiteraard zetten wij na de reparatie uw Audi benzine motor weer “tip top in orde” in elkaar en het olieverbruik zal na deze modificatie nihil of verdwenen zijn.

De revisie bij Audi betreft nieuwe zuigers en zuigerveren. Wij hebben naar aanleiding van de vele aanvragen voor dit probleem zelf een modificatie ontworpen. Deze is al vele malen succesvol toegepast op de 1.8 TFSI en 2.0 TFSI motoren met een prima resultaat. 

 

3 jaar Garantie

Mocht u onverhoopt binnen 3 jaar wederom geconfronteerd worden met een hoog olieverbruik, dan verlenen wij hierop volledige garantie. De ervaring leert ons inmiddels, na het uitvoeren van vele succesvolle modificaties, dat het olieverbruik nihil of zelfs volledig verdwenen is. 

 

Reparatietijd en vervangend vervoer

De permanente oplossing voor hoog olieverbruik van Audi TFSI motorenWij modificeren uw Audi motor voor € 2.150,00 excl. B.T.W. (Heeft u een automaat, dan wordt de totaalprijs € 2.250,00 excl. B.T.W.) Omdat wij gespecialiseerd zijn in Audi en wij inmiddels ruime ervaring hebben in deze reparatie, kunnen wij dit snel en goedkoop voor u oplossen. 

De gehele reparatie neemt ca. 4 werkdagen in beslag, wij kunnen u vervangend vervoer aanbieden voor € 19,00 excl. B.T.W. per dag.

 

Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bel direct 0412-45 27 10.

 

Tros Radar

Bij het TV programma Tros Radar wordt uitgebreid verslag gedaan over het hoge olieverbruik en de TFSI motoren. Bekijk de uitzending van Tros Radar en verbaas uzelf... 

Tros Radar uitzending over Audi olieverbruik