De oplossing voor hoog olieverbruik Audi, Volkswagen, Seat en Skoda 1.2 en 1.4 benzine motoren

Er is een verhoogd olieverbruik geconstateerd bij de Audi 1.2 TFSI en 1.4 TFSI benzine motoren en bij Volkswagen, Seat en Skoda 1.2 TSI en 1.4 TSI motoren. Dit betreft motoren vanaf bouwjaar 2013 met de volgende motorcodes: CJZA bij de 1.2 motoren en CXSA bij de 1.4 motoren. Wij hebben een permanente oplossing voor dit vervelende probleem.

Wat is het probleem?

De olieschraapveer komt door koolaanslag dicht te zitten. Dit ontstaat door de verbrande olie. Hierdoor kan de olie niet goed meer afgevoerd worden en in de verbrandingsruimte terecht komen. Hierdoor verbrandt de olie en stijgt het olieverbruik.

De in- en uitlaatkleppen vervuilen enorm waardoor ze in een beginstadium gaan lekken en het rendement en vermogen afneemt. In een later stadium zullen de kleppen verbranden, omdat ze niet goed sluiten en hun warmte dus niet meer kwijt kunnen.

De motoren met deze motorcodes (CJZA en CXSA) zijn op de markt gekomen vanaf bouwjaar 2013. Vanaf dit moment zijn de motoren ook weer teruggegaan naar een distributieriem in plaats van een ketting. Het is raadzaam om tijdens deze reparatie eveneens de distributie te vernieuwen.

Wij hebben een betaalbare oplossing!

Wij repareren uw 1.2 of 1.4 TFSI / TSI motor en zorgen ervoor dat het verhoogde olieverbruik verholpen is. 

Uiteraard zetten wij na de reparatie uw Audi, Volkswagen, Seat of Skoda benzine motor weer “tip top in orde” in elkaar en het overmatig olieverbruik zal na deze reparatie verdwenen zijn.

3 jaar garantie

Mocht u onverhoopt binnen 3 jaar wederom geconfronteerd worden met een hoog olieverbruik, dan verlenen wij hierop volledige garantie. De ervaring leert ons inmiddels, na het uitvoeren van vele succesvolle reparaties, dat het overmatig olieverbruik volledig verdwenen is.

Prijs

Wij modificeren uw Audi 1.2 TFSI/1.4 TFSI of Volkswagen, Seat en Skoda 1.2 TSI/1.4 TSI motor voor € 2.480,50 incl. B.T.W. (€ 2.050,00 excl. B.T.W.).

Omdat wij gespecialiseerd zijn in Audi, Volkswagen, Seat en Skoda en wij inmiddels ruime ervaring hebben in deze reparatie, kunnen wij dit snel en goedkoop voor u oplossen. 

Reparatietijd en vervangend vervoer

De gehele reparatie neemt ca. 4 werkdagen in beslag, wij kunnen u vervangend vervoer aanbieden vanaf € 30,25 incl. B.T.W. (€ 25,00 excl. B.T.W.) per dag. Kijk op onze Vervangend vervoer pagina voor de volledige informatie.

Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bel direct 0412-45 27 10.