Visie en historie Auto Weijenberg b.v.

Bijna 50 jaar geleden zijn Jan en Marietje Weijenberg gestart met het toen nog genaamde: Autobedrijf J. Weijenberg B.V. Aanvankelijk begonnen zij met in- en verkoop van auto’s, reparaties en onderhoud. Al snel volgden zij hun hart en besloten het Lancia dealerschap aan te gaan.

Dit hebben ze 25 jaar lang met veel plezier, passie en enthousiasme gedaan. Ondertussen was de zoon van Jan en Marietje, Ramon, al van jongs af aan op ontdekkingsreis binnen Autobedrijf  J. Weijenberg B.V.  Na verschillende opleidingen te hebben genoten en een kijkje te hebben genomen in verschillende andere auto gerelateerde bedrijven, is Ramon in 2007 aan het roer van Auto Weijenberg komen te staan. De affiniteit met auto’s heeft hij van geen vreemden. Met een frisse en vooruitstrevende blik stippelt Ramon plannen uit en stelt zich doelen waarin ieders kwaliteiten ten volle worden benut.

Ramon Weijenberg

Zo houdt Ramon zich hoofdzakelijk bezig met de in- en verkoop van occasions en leidt hij de bedrijfsvoering. Marietje runt de gehele administratie en boekhouding en zorgt ervoor dat elke klant zich meteen thuis voelt binnen ons familiebedrijf. Of je nu opbelt of bij haar aan de balie staat voor het kopen van een waskaartje. Een van Jan zijn kwaliteiten is het vastbijten in grote projecten. Of dit een grote klus is aan een auto met veel de- en montage of een verbouwing/het maken van bijvoorbeeld ons luxe bandenhotel, Jan laat pas los als het helemaal klaar en perfect is. Ook het transport van auto’s in binnen- en buitenland behoort tot de verantwoording van Jan.

De visie bij eenieder is hetzelfde. Kortom; onze drie monteurs, de werkplaats chef, Jan, Marietje en Ramon staan met zijn allen met de neus in dezelfde richting, klaar om u van dienst te zijn!