Vervangend vervoer / Haal- en brengservice

Vervangend vervoer

U hebt het vast weleens meegemaakt; uw auto naar de garage brengen tijdens kantooruren en uw auto vervolgens weer ophalen. Dat kost u veel tijd en dus geld. Auto Weijenberg heeft hier altijd een passende oplossing voor: Vervangend vervoer of onze Haal- en brengservice.

Leenfiets

Wanneer u in de buurt woont of werkt hebben we een leenfiets beschikbaar. U brengt uw auto, en gaat met de fiets naar uw werk of naar huis. Als uw auto klaar is komt u de fiets weer wisselen met uw auto.

Leenauto

Wij hebben 3 leenauto’s (Audi A1, Audi A4 en Audi A6) waar u gebruik van kunt maken. Dit is erg handig wanneer u de auto (bijna) niet kunt missen. Afhankelijk van welk model u gebruik maakt hanteren wij onderstaande prijzen:

 Model Audi A1  Audi A4  Audi A6 
 Dagprijs         € 25 € 25 € 28

Prijzen zijn excl. 21% B.T.W.

Haal- en brengservice

Wij halen en brengen uw auto, terwijl u werkt. Als het nodig is, regelen wij ook het vervangend vervoer voor u. U bent gewoon op tijd op kantoor: u verliest geen minuut. Ook kunnen wij u een lift naar kantoor/huis geven en evt. ook weer ophalen. Mogelijkheden genoeg bij Auto Weijenberg.

Bij calamiteiten

Omdat wij in het bezit zijn van een servicewagen en een autoambulance, kunnen wij uw auto ophalen als u mocht stranden met autopech.