Zoek

Origineel Audi Alarm (achteraf ingebouwd)

Origineel Audi Alarm (achteraf inbouw) inclusief certificaat voor de verzekering zonder extra afstandsbediening! 

Wanneer u verplicht gesteld wordt door uw verzekering om uw nieuwe of gebruikte auto te voorzien van een SCM goedgekeurd alarm systeem met hellingshoekdetectie (ook bekend als alarm klasse 3), dan hebben wij de perfecte oplossing!

Het grote voordeel is dat wij een origineel Audi alarm monteren (zoals deze origineel ook gemonteerd zou zijn als de auto uitgevoerd zou zijn met een af fabriek alarm) zodat u niet een extra afstandsbediening nodig heeft wat wel het geval is bij een niet origineel Defa of Cobra alarm.

Defa of Cobra alarm?

Bij een Defa of Cobra dient u als u de auto wilt ontgrendelen eerst de auto moet openen met uw Audi sleutel, vervolgens met de tweede afstandsbediening (die van uw Defa of Cobra alarm) binnen 15 seconden uw alarm moet uitschakelen.

Vaak wordt dit vergeten of u bent te laat, met als gevolg dat uw auto alarm af gaat. Daarbij is het natuurlijk ook bijzonder jammer dat uw mooie Audi sleutel hier niet voor gebruikt wordt. Want een Audi alarm af fabriek schakelt u gewoon met uw Audi sleutel uit. En een sleutelbos met een mooie Audi sleutel is tenslotte mooier (en lichter) zonder extra afstandsbediening.

Ook mogelijk bij Audi’s met keyless entry. Zo blijft uw Audi ook echt keyless entry. Uw alarm schakelt uit zodra u de deurklink vast pakt.

De voordelen op een rij
  • Géén 2e afstandsbediening nodig!! Aan/uit schakelen via uw Audi sleutel/afstandsbediening of bij keyless entry door het aanraken van de portiergreep.
  • Origineel Audi alarm zoals af fabriek geleverd door Audi.
  • Audi sensoren ingebouwd op de originele daarvoor bestemde plekken in uw interieur.
  • Originele Audi uit schakelaar in deurpost voor beweging en hellingshoek detectie.
  • Inbouw wordt gekeurd door SCM en u krijgt een officieel certificaat voor uw verzekering
De prijs en garantie

Wij monteren het geheel op afspraak voor € 904,96 ex. BTW (€ 1.095,00 incl. BTW) inclusief certificaat en 3 jaar garantie. Indien u gebruik wilt maken van een leenauto kunnen wij u hierin ook voorzien. Kijk op onze Vervangend vervoer pagina voor meer informatie.

Bij auto’s met keyless entry/keyless go is veelal een extra toevoeging (Keyless Protector met KIWA goedkeuring en CCV SCM certificaat) vereist. Om zeker te weten of dit ook voor uw auto van toepassing is, raden wij u aan om met ons contact op te nemen. Zorg ervoor dat u uw chassisnummer bij de hand heeft. De prijs voor deze toevoeging bedraagt € 326,47 ex. BTW (€ 395,00 incl. BTW)

Interesse of nog vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bel direct 0412-45 27 10.

Voertuigbeveiliging LoJack Peilzender

In samenwerking met Benelux Installation Professionals kunnen wij je auto voorzien van een LoJack Peilzender.

Wij adviseren je zo snel mogelijk de polisvoorwaarden op te vragen bij je verzekering of de peilzender van LoJack wordt goedgekeurd als na-diefstal systeem.

LoJack Voertuig Peilzender

LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in voertuigen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie.

Waarom een LoJack Peilzender?

Eist uw verzekeringsmaatschappij een effectief na-diefstalsysteem? Kies dan voor het LoJack VLU9-VP na-diefstalsysteem voor voertuigen. Dit systeem wordt landelijk op locatie of bij uw dealer in uw voertuig geïnstalleerd. Na de installatie ontvangt u een LoJack certificaat van inbouw dat u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overleggen, als bewijs dat u aan de eisen van uw verzekeringspolis voldoet. Gedurende de looptijd is een abonnement op het LoJack na-diefstalsysteem vereist.

Regelmatig wordt het LoJack VLU9-VP gekozen als alternatief van een VbV-SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem.

De redenen hier voor zijn:

  • LoJack is goedkoper in aanschaf, installatie en abonnementskosten;
  • LoJack beschermt de privacy van haar eindklanten, alleen in geval van diefstal kan de locatie van een object worden bepaald;
  • LoJack systemen kunnen niet door GSM/GPS-jammers worden gestoord.
  • 90% van de gestolen objecten is de afgelopen 5 jaar wereldwijd teruggehaald.

Bestel online je Lojack Peilzender

(Bekijk de meest recente prijzen van de Lojack Peilzender)