Zoek

Verzekering & Finance

Autoverzekering

Snel en  goed verzekerd!

De ene verzekering is de andere niet. Daardoor bestaan er grote verschillen in dekking, schadeafhandeling en premie. In samenwerking met Centraal Beheer Achmea biedt Auto Weijenberg u de ideale autoverzekering aan. Deze verzekering is zorgvuldig getoetst aan onze criteria: unieke dekking, perfecte schadeafhandeling én een messcherpe premie.

Mocht u onverhoopt geconfronteerd worden met schade, dan nemen wij u alle zorgen uit handen. Een telefoontje naar ons, en wij zorgen ervoor dat uw auto snel en vakkundig hersteld wordt, waarbij uitsluitend originele materialen worden benut. De schade wordt rechtstreeks met Centraal Beheer Achmea verrekend, zodat u niets hoeft voor te financieren. Tijdens de reparatie krijgt u de beschikking over een vervangende auto. Die wordt u gratis aangeboden.

Optimale zekerheid is zó geregeld!

  • U kunt snel en makkelijk uw nieuwe verzekering bij Auto Weijenberg afsluiten. U rijdt direct na aankoop goed verzekerd de deur uit.

  • U kunt rekenen op een goede verzekering met een aantrekkelijke premie.

  • U kiest voor zekerheid. Centraal Beheer is de grootste autoverzekeraar van Nederland.

  • U krijgt vervangend vervoer als uw auto bij Auto Weijenberg gerepareerd wordt*

  • WA+Beperkt Casco of All Risk verzekerd? Dan krijgt u tot 3 jaar na aankoop de nieuwwaarde bij diefstal of total loss wanneer de auto nieuw aangeschaft is. Heeft u de auto 2e-hands gekocht, dan krijgt u in deze periode de aanschafwaarde terug. Bij auto’s met een aanschafwaarde of nieuwwaarde van meer dan € 50.000,- krijgt u bij diefstal of total loss de dagwaarde plus 10% tot maximaal de aanschafwaarde of nieuwwaarde.

  • U kunt kiezen tussen € 0,-, € 150,- of € 300,- eigen risico. Dit geldt bij WA+Beperkt Casco en All Risk.

*Bij reparatie elders dan via Auto Weijenberg geldt een (extra) eigen risico van € 600,00. (Eigen risico(s) gelden niet bij WA schades)

Finance

Financial lease

Bent u zelfstandig ondernemer in het midden- en kleinbedrijf? En heeft u extra financiële ruimte nodig? Dan is Financial Lease iets voor u. Hiermee financiert u de bedrijfsmiddelen die u nodig heeft. Denk hierbij aan uw nieuwe en/of uw gebruikte auto’s.

Financieren

Met Financial Lease least u bedrijfsmiddelen met een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs (exclusief btw). Tijdens de looptijd staan de rente en de maandelijkse leasetermijnen vast. Ook is het mogelijk de looptijd van de lease af te stemmen op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel. Bij leasing van auto’s kunt u de leasetermijn omlaag brengen door de restwaarde van de auto in de lening te betrekken.

Inruil is mogelijk

U kunt het geleasete bedrijfsmiddel tijdens de looptijd inruilen als u dat wilt. De oorspronkelijke contractvoorwaarden blijven dan gelijk. Bij inruil kunt u het bedrag dat u bij moet betalen voor de aanschaf van het nieuwe bedrijfsmiddel financieren met een nieuw leasecontract. Dit is dan inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract. U least het nieuwe bedrijfsmiddel tot maximaal 100% van de aankoopprijs, exclusief btw.

De voordelen

  • U financiert een object via een lease. U wordt dan economisch eigenaar van het object. Het object komt hierbij op uw balans te staan. Met als voordeel voor u: de rente en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.
  • U heeft u recht op terugvordering van de btw.
  • De liquiditeit van uw onderneming blijft vrijwel intact. Hierdoor zijn de financiële gevolgen van bijvoorbeeld vervanging of uitbreiding van bedrijfsmiddelen gering.
  • De lease-overeenkomst is een driepartijenovereenkomst. U bent de ‘lessee’. De leverancier van het bedrijfsmiddel en de financieringsmaatschappij zijn de ‘lessor’.