Eindeloze service

Gekwalificeerde autotechnici voor het beste onderhoud.

Onder het beste onderhoud en reparatie verstaan we bij Auto Weijenberg de inzet van uiterst gekwalificeerde autotechnici, perfecte apparatuur en originele merkonderdelen. Maar ook rekenen we hiertoe dat het proces efficiënt en doelmatig uitgevoerd dient te worden. Daardoor blijft het beste onderhoud en/of reparatie ook uiterst betaalbaar.

Onze monteurs werken volgens deze beginselen. Ze zijn erop geselecteerd. U kunt van hun volledig op aan!

Leaserijders opgelet!

Ook voor onderhoud en service van uw leaseauto!!

Iedere auto heeft onderhoud nodig, ook uw leaseauto. Auto Weijenberg is aangesloten bij James Lease Service. Dat houdt in, dat wij geautoriseerd zijn om alle benodigde onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren aan uw leaseauto. 

Denk hierbij dus ook aan zomer- en winterbanden, wissels en uiteraard de opslag. Wij werken voor iedere gerenommeerde leasemaatschappij. Kies daarom voor het gemak en de service van onze werkplaats.

Onze service is eindeloos.

Bandenwissels:

Bij onderhoud rekenen wij ook de bandenwissels. Om u veilig te laten rijden, en u optimaal te kunnen laten genieten van uw auto raden wij u aan om naast de reguliere (zomer)set, in de winterperiode te rijden met een winterset. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur om de banden en/of wielen van alle merken en van alle auto’s vakkundig te vervangen/wisselen. Als service bieden wij u opslag van uw sets.    

Wachtruimte:

Wij zijn afgelopen jaar druk bezig geweest met het realiseren van een wachtruimte. Een wachtruimte die van alle gemakken is voorzien. Zo kunt u, terwijl wij druk met uw auto in de weer zijn, in een sfeervolle zithoek een krantje of magazine lezen. Ook kunt u er uiteraard draadloos internetten om uw tijd functioneel te benutten of gewoonweg wat te surfen. De aanwezige TV biedt u de mogelijkheid naar het nieuws te kijken of uw favoriete tv-programma, dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Haal- en brengservice:

U hebt het vast weleens meegemaakt; uw auto naar de garage brengen tijdens kantooruren en uw auto vervolgens weer ophalen. Dat kost u veel tijd en dus geld. Auto Weijenberg heeft hier altijd een passende oplossing voor: Vervangend vervoer of onze Haal- en brengservice.