Zoek

Wasstraat en wasboxen

Autowassen op maat

Omdat wij u op alle vlakken tevreden willen stellen en u van alle gemakken willen voorzien kunt u zelfs uw auto wassen bij ons. We hebben een vol automatische wasstraat waarbij u zelf een keuze kunt maken uit een aantal wasprogramma’s. De kaartjes voor de verschillende wasprogramma’s zijn binnen bij de receptie verkrijgbaar.

Als u liever zelf uw auto wast, kunt u terecht in een van de drie luxe wasboxen, welke  extra breed en hoog zijn uitgerust om u alle gewenste ruimte te geven. D.m.v. het inwerpen van muntgeld en het selecteren van de gewenste  optie, bepaalt u zelf hoe u de auto wilt wassen. “Autowassen op maat” noemen wij dit bij Auto Weijenberg!

Bovendien zijn de wasstraat en elke wasbox voorzien van een speciale velgenreiniger. U spuit met de lans de velgenreiniger op de velgen van uw auto, even in laten trekken en u hoeft nooit meer met een sponsje en borsteltjes aan de slag om al het vuil te verwijderen!   

 

Wasprogramma's Softcare

De Softcare wasstraat kenmerkt zich door uiterste precisie en krasvrij autowassen. Uw auto is in de beste handen bij onze Softcare wasstraat.


1

High polish


2

Onderkant + wax


4

Onderkant

Velgenreiniger Velgenreiniger Velgenreiniger
Schuimvoorwas Schuimvoorwas Schuimvoorwas
Borstelwassen Borstelwassen Borstelwassen
Hoge druk wielwassen Hoge druk wielwassen Hoge druk wielwassen
Wax Wax  
Polish inmasseren    
(lakverzegeling)    
Drogen Drogen Drogen
€ 12,00 € 10,00 € 8,00